INFINIUS

RockMelt – Facebook preglednik

facebook website screenshot
[Creative Commons Licensephoto credit: Spencer E Holtaway]

Vaš život se okreće oko društvenih mreža? Ne možete ni trenutka bez svojih prijatelja na Facebooku? RockMelt je pravi preglednik za vas – zaboravite na Firefox, Chrome ili pak Internet Explorer…

RockMelt je danas počeo s privatnom betom, dovoljno je prijaviti se pomoću Facebook računa za službenu pozivnicu i možete biti među prvima koji će ga imati priliku koristiti. Prema najavama, često korištene funkcije uz društvene mreže – dijeljenje sadržaja, razgovori s prijateljima i pretraživanje su u potpunosti integrirane, i to ne samo za Facebook nego i za druge društvene mreže poput Twittera, 4squarea i Flickra. Brzina rada i podržanost standarda je zajamčena budući da je osnova za RockMelt Chromium – Googleov projekt otvorenog koda vezan uz Chrome.

Jedna od prednosti RockMelta je laki pregled nad svim društvenim mrežama unutar istog prozora – nisu više potrebni dodatni tabovi ili prozori ako odjednom pratite više njih. Također, ima i poboljšanja što se tiče pretraživanja – rezultati se unaprijed učitaju kako bi pregled bio čim brži. Ako često dijelite linkove s drugima, tu je i “Share” gumb koji će vam to olakšati ovaj postupak.

Uostalom, pogledajte sami o čemu se radi:
Tagovi: , , ,